Om Boupplysningen

Boupplysningen är Sveriges ledande guide för boenderelaterade frågor. Syftet med Boupplysningen är att samla svar på alla frågor som kan uppstå kring boende. På sajten hittar du över 200 guider och artiklar om vad man bör tänka på när man ska köpa, sälja, byta eller hyra bostad. Vi har även publicerat över 2 000 frågor och svar som besökare mailat in genom åren.

Kort info om Boupplysningen

+80 000

besökare/mån

+200

guider

+2000

frågor & svar

2007

startades sajten

Utskriftsvänlig PDF

Hur Boupplysningen startades

Boupplysningen startades 2007 under namnet KöpaBostadGuiden. Sajten bestod till en början bara av en guide om att köpa bostad men med tiden växte sajten och fler guider lades till. 2010 bytte sajten namn till Boupplysningen och 2017 köptes Boupplysningen upp av Comparico AB.

Hur tjänar Boupplysningen pengar?

Anledningen till att vi kan driva Boupplysningen är att vi får provision från de tjänster vi samarbetar med. För de tjänster som kräver en betalning så betalar du lika mycket (eller mindre) oavsett om du klickar dig vidare från Boupplysningen eller om du går direkt till företagets hemsida.

Du kan dock vara säker på att vi alltid sätter dig som användare i första hand. Vi har höga krav på de företag vi rekommenderar och tackar löpande nej till företag som inte uppfyller våra högt ställda krav. Informationen på Boupplysningen är, bortsett från de företag vi rekommenderar, opartisk och utgår från att det ska vara det bästa för dig som besökare.

Vilka ligger bakom Boupplysningen?

Boupplysningen ägs av Comparico AB som driver ett antal tjänster vars syfte är att förbättra människors privatekonomi. I vårt team ingår journalister, ekonomer, webbutvecklare, designers och marknadsförare som alla brinner för att förbättra människors privatekonomi. Vi är dock alltid öppna för förbättringar så kontakta oss här om det är något du tycker vi kan förbättra.

Filip Svensson

Filip Svensson
Boende-skribent

Ägarinformation

Ägare

Comparico AB

Adress

Väderkvarnsgatan 22B

Postnummer + ort

75329 Uppsala

Organisationsnummer

556851-2321

Hemsida

www.comparico.se

E-postadress

info@comparico.se