Uppdaterad: 12 maj, 2022

Boupplysningen startades 2007 under namnet KöpaBostadGuiden. Sajten bestod till en början bara av en guide om att köpa bostad men med tiden växte sajten och fler guider lades till. 2010 bytte sajten namn till Boupplysningen.

  • 2017 köptes Boupplysningen upp av Comparico AB.
  • 2021 köptes Boupplysningen upp av Hojjo Sverige AB som är nuvarande ägare.

Hur tjänar Boupplysningen pengar?

Anledningen till att vi kan driva Boupplysningen är att vi får provision från de tjänster vi samarbetar med. För de tjänster som kräver en betalning så betalar du lika mycket (eller mindre) oavsett om du klickar dig vidare från Boupplysningen eller om du går direkt till företagets hemsida.
Du kan dock vara säker på att vi alltid sätter dig som användare i första hand. Vi har höga krav på de företag vi rekommenderar och tackar löpande nej till företag som inte uppfyller våra högt ställda krav. Informationen på Boupplysningen är, bortsett från de företag vi rekommenderar, opartisk och utgår från att det ska vara det bästa för dig som besökare.

Vilka ligger bakom Boupplysningen?

Boupplysningen ägs av Hojjo Sverige AB som driver ett antal tjänster vars syfte är att förbättra människors privatekonomi. I vårt team ingår ekonomer, webbutvecklare, marknadsförare och skribenter som alla brinner för att förbättra människors privatekonomi och boendesituation. Vi är dock alltid öppna för förbättringar så kontakta oss här om det är något du tycker vi kan förbättra.

Vi som skriver för Boupplysningen

Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson

Maila
Andreas Hogmalm

Andreas Hogmalm

Maila

Ägarinformation

Ägare
Hojjo Sverige AB
Adress
Ytterbyvägen 5
Postnummer & ort
442 30 Kungälv
Organisationsnummer
559122-2780
Hemsida
www.hojjo.se
E-postadress
[email protected]