Boupplysningen startades 2007 under namnet KöpaBostadGuiden. Sajten bestod till en början bara av en guide om att köpa bostad men med tiden växte sajten och fler guider lades till. 2010 bytte sajten namn till Boupplysningen och 2017 köptes Boupplysningen upp av Comparico AB.

Hur tjänar Boupplysningen pengar?

Anledningen till att vi kan driva Boupplysningen är att vi får provision från de tjänster vi samarbetar med. För de tjänster som kräver en betalning så betalar du lika mycket (eller mindre) oavsett om du klickar dig vidare från Boupplysningen eller om du går direkt till företagets hemsida.
Du kan dock vara säker på att vi alltid sätter dig som användare i första hand. Vi har höga krav på de företag vi rekommenderar och tackar löpande nej till företag som inte uppfyller våra högt ställda krav. Informationen på Boupplysningen är, bortsett från de företag vi rekommenderar, opartisk och utgår från att det ska vara det bästa för dig som besökare.

Vilka ligger bakom Boupplysningen?

Boupplysningen ägs av Comparico AB som driver ett antal tjänster vars syfte är att förbättra människors privatekonomi. I vårt team ingår journalister, ekonomer, webbutvecklare, designers och marknadsförare som alla brinner för att förbättra människors privatekonomi. Vi är dock alltid öppna för förbättringar så kontakta oss här om det är något du tycker vi kan förbättra.

Vi som skriver för Boupplysningen

Alexandra Stenvall

Alexandra Stenvall

Maila
Evelina

Evelina

Maila
Helena Darlöf

Helena Darlöf

Maila

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
Väderkvarnsgatan 22B
Postnummer & ort
753 29 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se